Valsgelddetector PLUS
nu met unieke verzekering tegen vals geld acceptatie!

 

De Valsgelddetector PLUS is een valsgelddetector die geavanceerde technologie gebruikt voor het herkennen van vals geld. Door gebruikmaking van verwisselbare chipkaarten is de valsgelddetector PLUS niet alleen geschikt voor het controleren van eurobiljetten maar ook van andere belangrijke valuta zoals de Engelse pond, Zwitserse franc, Japanse yen, Amerikaanse dollar en Australische dollar.
Standaard leveren wij uw valsgelddetector PLUS met een EURO/US Dollar chipkaart.
De chipkaarten voor het controleren van de overige buitenlandse valuta zijn los verkrijgbaar.

De valsgelddetector PLUS is het enige apparaat, dat in staat is om een bankbiljet tegelijkertijd op maar liefst vijf verschillende echtheidskenmerken te controleren en dat alles binnen één seconde! De valsgelddetector PLUS geeft d.m.v. een akoestisch signaal en op het Nederlandstalig display aan of het biljet goed is of verdacht.
De valsgelddetector PLUS maakt gebruik van de volgende detectiemethoden:

Magnetisch:
De kwaliteit en hoeveelheid magnetische inkt op het biljet wordt gecontroleerd, in combinatie met de positie in de specifieke zones.

Infrarood:
De lengte van de infrarood golven wordt gemeten op die posities waar het biljet is voorzien van inkt die gevoelig is voor infrarood licht.

Fotosensorisch:
Optisch:
De exacte lengte van het biljet wordt gecontroleerd.

De valsgelddetector Plus is uitgerust met een automatische tel-functie. Tijdens het scannen worden de bankbiljetten geteld per biljet soort. Via het Nederlandstalige display kunnen de aantallen gemakkelijk worden afgelezen. Tevens wordt per gescand biljet de waarde op het display getoond.

Valsgelddetector PLUS nu met unieke verzekering tegen valsgeldacceptatie.

De valsgelddetector PLUS is getest en goedgekeurd voor het controleren van eurobiljetten, door onder andere: Banca D"Italia, Banco D’España, Deutsche Bundesbank, Nationale Bank van België en Banque De France.

De kwaliteit van de valsgelddetector PLUS wordt nogmaals onderstreept met een unieke verzekering tegen het accepteren van valse euro’s.
Mocht het ondanks al deze geavanceerde technieken toch voorkomen dat de valsgelddetector PLUS een vals eurobiljet accepteert, dan bent u gedekt voor de waarde van de door de valsgelddetector PLUS geaccepteerde valse euro biljetten tot een maximum van € 2.600, 00 !!

Kortom een zeer complete machine voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Ga ook op zeker en bestel nu!

Download hier het bestelformulier en de tarieven
U kunt uw valsgelddetector bestellen door het bestelformulier uit te printen, in te vullen en per fax of post te retourneren aan onderstaand adres.

Veilig Ondernemen Nederland BV
Postbus 455
2400 AL Alphen aan den Rijn

Vanaf 1 maart is ons verkoopkantoor gevestigd aan:
Aarplein 22
Alphen aan den Rijn
Tel:0172 -49 70 20
Fax:0172 -47 11 78

Geen Acrobat Reader? Download hier gratis Acrobat Reader