ONS BEDRIJF

Voorkoming en bestrijding van inbraak, brand, overval, (winkel)diefstal en vandalisme wordt door de overheid steeds meer gezien als een verantwoordelijkheid van het bedrijfsleven zelf. De gemiddelde inbreker wordt steeds jonger en gewelddadiger en de gebruikte hulpmiddelen steeds professioneler. Daarom is ondernemend Nederland in toenemende mate op zoek naar een betrouwbare partner, die de bovenstaande ondernemersrisico's kan beperken. Wij zijn u hierbij graag met raad en daad van dienst.

Veilig Ondernemen Nederland is gespecialiseerd in de installatie en het onderhoud van onder andere elektronische Inbraak-, Brand- en Overval beveiliging, alsmede Camerabeveiliging en Toegangscontrole systemen. Onze Meldkamer draagt zorg voor een professionele afhandeling van de alarmmeldingen en eventueel verzorgen wij ook uw Alarmopvolging.
Ook leveren wij een uitgebreid assortiment aan Kluizen en een aantal professionele Valsgelddetectoren en geldtelmachines voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Wij bieden u een maatwerk oplossing voor het beveiligen van uw bedrijf of woonhuis door middel van een persoonlijk advies, waarin uw bedrijfs- of woonsituatie centraal staat. Onze beveiligingsadviseurs geven u graag een vrijblijvend beveiligingsadvies op maat over de wijze waarop u uw risico van inbraak, brand, overval, (winkel)diefstal, vals geld acceptatie en vandalisme kunt beperken.

Uiteraard zorgen onze beveiligingsinstallateurs voor vakkundige montage en staan wij garant voor een verzorgde installatie en een betrouwbare werking van uw nieuwe beveiligingssysteem. Dit onderstrepen wij met ons Optima Forma Garantieplan van 5 jaar!!

Een goede beveiliging hoeft niet duur te zijn. Veilig Ondernemen Nederland maakt uw veiligheid betaalbaar met het Veilig Ondernemen Nederland Securityleaseplan.

U kunt bij ons ook terecht voor reparatie en onderhoud van uw bestaande beveiligingsinstallatie of voor een aansluiting op onze meldkamer.