Cursus Herhaling Bedrijfshulpverlener ( H-BHV )

Doel
Om als bedrijfshulpverlener adequaat te kunnen optreden bij ongevallen is het noodzakelijk dat de BHV-ers hun kennis actueel houden en de vaardigheden oefenen. Na het volgen van de basiscursus Bedrijfshulpverlening is men wettelijk verplicht om elke 2 jaar een herhalingscursus te volgen. Veilig Ondernemen Nederland adviseert om elk jaar een herhalingscursus te volgen om op deze manier de opgedane kennis altijd paraat te houden

Doelgroep
De cursus is bestemd voor personen die in het bezit zijn van het BHV diploma.

Inhoud
De herhalingscursus vindt plaats conform de normen van het NIBHV. Tijdens de herhalingscursus wordt aandacht besteed aan de lesstof uit de basiscursus Bedrijfshulpverlening.

Locatie
De Herhalingscursus Bedrijfshulpverlening kunnen wij in alle regio's van Nederland voor u organiseren. De Herhalingscursus Bedrijfshulpverlening kan in-company worden georganiseerd vanaf 12 deelnemers.

Duur
De cursus duurt 2 dagdelen.

Kosten
€ 185,- (excl. B.T.W.) per persoon (open inschrijving)
Voor de in-company cursus kunnen wij u een offerte op maat aanbieden.
Subsidie
Bedrijven die zijn aangesloten bij de CAO voor de AGF Groothandel en die premie afdragen via PVF Achmea kunnen op deze cursus 50% subsidie verkrijgen via het AGF Groothandelsfonds.

Bijzonderheden
De cursisten dienen hun lesboeken van de basiscursus mee te nemen naar de herhalingscursus. Gedurende de herhalingscursus worden er geen praktijktoetsen afgenomen.

Data
Cursusdata worden in overleg gepland.

Klik hier voor cursus tarieven en inschrijfformulier