HET BEVEILIGINGSADVIES VAN VEILIG ONDERNEMEN NEDERLAND

Beveiligen is maatwerk. De basis van een goede beveiliging wordt gelegd met het nemen van een aantal beveiligingsmaatregelen welke vaak op betrekkelijk eenvoudige wijze te realiseren zijn.

Om u enigszins op weg te helpen geven wij hieronder een aantal algemene richtlijnen voor te treffen organisatorische- , bouwkundige- , compartimenterende- , meeneembeperkende en elektronische beveiligingsmaatregelen. Ook besteden wij aandacht aan noodmaatregelen bij brand, kijk hiervoor verder op onze site onder: Brand: een vluchtplan is van levensbelang. Neem deze informatie eens rustig door met uw personeels- en/of gezinsleden.

Met het nemen van de juiste organisatorische-, bouwkundige-, compartimenterende- en meeneembeperkende beveiligingsmaatregelen wordt de drempel voor de indringer weliswaar hoger, het blijft echter zaak om de indringer op tijd te signaleren met behulp van elektronische beveiligingsmaatregelen, zodat de indringer tijdig wordt opgemerkt en de juiste acties genomen worden om de indringer te verjagen, de pakkans te verhogen en de schade te beperken.
Want wat u ook doet, als ze binnen willen komen…….!

Uiteraard zijn de beveiligingsadviseurs van Veilig Ondernemen Nederland u graag van dienst met een maatwerk beveiligingsadvies. Neem daarom contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.