TOEGANGSCONTROLEMet de beveiligingssystemen van Veilig Ondernemen Nederland creëert u op eenvoudige wijze uw eigen toegangscontrolesysteem.
Door het uitgeven van verschillende code's aan de verschillende bevoegde personen wordt elke handeling op het beveiligingssysteem met tijd, datum en gebruiker vastgelegd. Deze handelingen kunnen via het codebediendeel worden bekeken, ook kunt u via de meldkamer maandelijks een volledige rapportage van alle handelingen ontvangen.

Indien u meerdere sleutelhouders heeft, nog meer gebruiksgemak wenst of voor verdergaande toegangscontrole mogelijkheden kiest, dan kiest u voor het leesstation met ultieme bedieningsmogelijkheden, tijdregistratie en toegangsbevoegdheden. Door middel van een koppeling tussen uw beveiligingssysteem en een PC kan, met het speciale Veilig Ondernemen Nederland software pakket, een uitgebreide rapportage gemaakt worden en voert u het volledige beheer over uw beveiligingssysteem. Rapportages maken, bevoegdheden van personen beheren, terug zoeken naar gebeurtenissen etc. Het is allemaal mogelijk!Bij toegangscontrole kunt u ook denken aan camerabewaking en observatie op de belangrijke strategische punten in of rond het gebouw.

Onze beveiligingsadviseurs vertellen u graag meer over de uitgebreide mogelijkheden op het gebied van toegangscontrole, uw specifieke wensen spelen hierin uiteraard een zeer belangrijke rol.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend beveiligingsadvies.