WELKOM BIJ VEILIG ONDERNEMEN NEDERLAND


Welkom bij Veilig Ondernemen Nederland de beveiligingsinstallateur van professionele elektronische beveiligingssystemen voor ondernemend Nederland.

Over de noodzaak van beveiligen hoeven wij u waarschijnlijk niets meer te vertellen, ook u bezoekt onze site op zoek naar veiligheid voor uw onderneming en uw medewerkers. Veilig Ondernemen in Nederland is mogelijk! Wij adviseren u graag. 

Beveiligen is maatwerk en vraagt om een advies op maat. Om het risico van Inbraak, Brand, Overval, Vandalisme, Winkeldiefstal en Vals Geld Acceptatie tot een minimum te beperken, komen wij graag vrijblijvend bij u langs om u te informeren over het nemen van de voor uw onderneming noodzakelijke beveiligingsmaatregelen.

Onze beveiligingsadviseurs kunnen u niet alleen adviseren bij de aanschaf van een elektronische beveiligingsinstallatie, een camerasysteem, of één van onze andere beveiligingsproducten, maar staan ook uitgebreid stil bij de basis van een goede beveiliging, namelijk het nemen van Organisatorische-, Bouwkundige- en Compartimenterende beveiligingsmaatregelen.

Wij vertellen u graag meer over ons unieke beveiligingsconcept, "Beveiligen zonder investeren" en ons "Optima Forma Garantieplan" de meest uitgebreide garantie van Nederland.

Kijk eens rustig rond op onze site en neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend beveiligingsadvies op maat en een veiliger onderneming voor u en uw medewerkers

Vanzelfsprekend worden onze systemen vakkundig gemonteerd en met een uitgebreide instructie aan u opgeleverd.
De monteurs van Veilig Ondernemen Nederland staan borg voor zekerheid en kwaliteit.


U wordt aangesloten op onze meldkamer voor absolute zekerheid van een professionele afhandeling van alarmmeldingen bij calamiteiten situaties, zoals inbraak, brand, overval/paniek, spanningsuitval, sabotage etc.

Ook hebben wij speciale beveiligingsoplossingen tegen snelkraak. Kijk hiervoor onder glasbeveiliging of kijk voor oplossingen tegen ramkraken onder mistgenerator.

LET OP!! ONZE BRANDPREVENTIE CAMPAGNE LOOPT NU, PROFITEER NU HET NOG KAN!
Brandblustoestellen:
Veilig Ondernemen Nederland levert en onderhoud tevens alle soorten verplichte kleine blusmiddelen, brandblussers zoals poederblussers, schuimblussers, CO2 blussers, brandslanghaspels alsmede verbandtrommels BHV verbandkoffers, etc.
Noodverlichting en armaturen:
Daarnaast leveren wij alle noodverlichtingarmaturen en onderhouden wij uw noodverlichting.
Onderhoud op uw brandblusser, brandslang haspel en noodverlichting is verplicht voor ieder bedrijf, kantoor, instelling, vereniging, stichting of winkel.

Ook geven wij in geheel Nederland cursussen en trainingen op het gebied van Bedrijfshulpverlening  met de cursussen: Bedrijfshulpverlening BHV basis, Bedrijfshulpverlening BHV herhaling en de cursus Preventie medewerker. 
                                      
Service auto Veilig Ondernemen Nederland 

Met vriendelijke groet,

Veilig Ondernemen Nederland B.V.                       
Postbus 455
2400 AL Alphen aan den Rijn

Ons verkoopkantoor is gevestigd aan:
Aarplein 22
Alphen aan den Rijn
Tel. 0172 – 49 70 20
Fax 0172 – 47 11 78
www.veilig-ondernemen.nl
info@veilig-ondernemen.nl
K.v.K 280 85 712