CAMERABEVEILIGING

Camerabeveiliging en digitale opname

Verhoog de veiligheid van uzelf, uw medewerkers en uw klanten in en om uw pand.
Camera observatie- en bewakingssystemen spelen een steeds grotere rol in het beveiligen van o.a. winkels, kantoren, horecabedrijven, supermarkten, buitenterreinen enz.
Helaas is het bittere noodzaak u tegen misdaad te beschermen, want de criminaliteit in met name de detailhandel blijft ongekend hoog. Een toenemend aantal ondernemers voelt zich steeds vaker bedreigd door agressieve “klanten”.

Camerabeveiliging heeft veel toepassingsgebieden:
Veilig Ondernemen Nederland levert een breed scala aan camera observatie- en bewakingssystemen.
Van eenvoudige plug and play systemen, tot industriële camerabewaking, opname mogelijkheden op band en hard disk 24 uur per dag, meerdere camera’s tegelijk weergeven en opnemen, in zwart-wit of kleuren uitvoering, binnen- en buitencamera’s, kortom teveel om op te noemen. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt.Plug & Play Camerasystemen
Voor als u ogen en oren tekort komt

Veilig Ondernemen Nederland biedt u dé oplossing voor het betaalbaar beveiligen van uw winkel, uw medewerkers, uw klanten en uw eigendommen.
In ons assortiment treft u een complete lijn kleuren en zwart - wit Plug & Play camera observatiesystemen, welke breed inzetbaar zijn voor de meeste toepassingen op het gebied van observatie en beveiligingstoezicht.

Zwart-wit of kleur is de eerste keuze die u maakt.
Kiest u voor het voordeligste alternatief of kiest u voor de beste herkenbaarheid en trefzekerheid van uw camera observatiesysteem.

Zwart-wit Plug & Play Camerasystemen
Het voordelige alternatief voor de combinatie van beeld en geluid.

Plug & Play camerasysteem zwart wit

De basis van ieder camera observatiesysteem is natuurlijk een camera en een monitor met audio weergave.
De zwart – wit camera systemen zijn leverbaar in 2 uitvoeringen.

Switcher: De beelden en geluiden van maximaal 4 camera’s worden om en om getoond op de monitor.
  Quad: De beelden van maximaal 4 camera’s worden tegelijk getoond op de monitor in een kwadrant (mozaïek), of per camera afzonderlijk inclusief geluid.
  Opname: Ook kunt u uw zwart-wit camera observatiesysteem uitbreiden met een Time Laps Video opnamerecorder. U neemt de beelden en geluiden op op videobanden van een hoge kwaliteit. U wisselt afhankelijk van de ingestelde opname tijden dagelijks de videobanden.

Onze beveiligingsadviseurs vertellen u graag meer over de mogelijkheden.
Neem contact met ons op voor een vrijblijvend beveiligingsadvies.
Kleuren Plug & Play Camerasystemen
Superieure beeldkwaliteit en optimale herkenbaarheidDe natuurlijke manier waarop wij dingen zien is in kleur. Observatie in kleur verbetert dan ook de herkenning en identificatie van personen en objecten. Onze kleuren camera’s zijn zowel in opvallende, discrete als verborgen uitvoering leverbaar.

De kleuren camera systemen zijn leverbaar in 2 uitvoeringen.

Switcher: De beelden en geluiden van maximaal 4 camera’s worden om en om getoond op de monitor.
Multiplexer: De beelden van maximaal 8 camera’s worden tegelijk (real time) getoond in een mozaïek. Instelbare bewegingsdetectie zorgt voor de automatische weergave op de monitor van de aangesproken camera. Of per camera afzonderlijk inclusief geluid.
Deze uitvoering is zeer geschikt voor digitale opname toepassingen!
Digitale opname:
Digitale Harddisk Recorder
  • Superieure beeld- en geluidskwaliteit door digitale opnamen.
  • Snel zoeken op datum/tijd, alarmgebeurtenissen of opnamelijst.
  • Gemakkelijk af te spelen met Jog/Shuttle.
  • Foto’s en clips exporteren naar pc en/of compact flashcard.
  • Een week of langer ononderbroken opnemen.
  • Opname en live beelden op afstand bekijken via webbrowser.
  • Geen videobanden meer wisselen en opslaan

Onze beveiligingsadviseurs vertellen u graag meer over de mogelijkheden.
Neem contact met ons op voor een vrijblijvend beveiligingsadvies.
Accessoires voor kleuren Plug & Play Camerasystemen

Afstandbediening:
Voor bediening op afstand van het systeem en de eventuele tweede “slave”monitor.


Video-intercom voor buiten (opbouw)
Kijken en spreken


Buitenbehuizing voor kleurencamera’s
Ook uw buitensituatie in beeldSlave-monitor
Laat zien dat u waakt over uw eigendommen.


Onze beveiligingsadviseurs vertellen u graag meer over de mogelijkheden.
Neem contact met ons op voor een vrijblijvend beveiligingsadvies.
Industriële camerasystemen

Voor het beveiligen van grote objecten of meer complexe projecten bieden onze industriële camera observatie systemen hét antwoord op de vaak lastige beveiligingsvraagstukken.
Waar u bij de wat kleinere projecten uitstekend uit de voeten kunt met ons ruime assortiment plug and play camerasystemen, vragen de grotere objecten om een meer maatwerk oplossing.

Onze industriële lijn biedt dan ook beveiligingsoplossingen voor projecten als; buitenterreinen, overzichten in en om grote gebouwen en opslagloodsen, maar ook zwembaden, verzorgingshuizen, winkelcentra, transport bedrijven, benzinestations etc.
Door ons uitgebreide assortiment camera’s, lenzen, behuizingen en opname- en controle apparatuur kunnen wij u op maat bedienen.

Camera’s.

Conventionele camera Dome camera

Wij bieden u een ruime keuze aan diverse camera’s. In zowel zwart-wit als in kleuren uitvoering.
Camera’s welke zich automatisch aanpassen aan de lichtwaarde door automatisch over te schakelen van kleur naar zwart-wit als bijv. de duisternis in valt. Op deze wijze bent u altijd verzekerd van een optimale beeldkwaliteit.

Camera’s zijn leverbaar in vele uitvoeringen; van duidelijk aanwezig tot zeer discreet in een dome behuizing, verborgen camera’s of beweegbare/ draaibare camera’s.

Lenzen.

           

Om het gewenste beeld te krijgen van de omgeving is de keuze van de juiste lens van groot belang, graag maken wij in overleg met u de juiste keuze uit ons ruime aanbod aan lenzen.

Verschillende lens typen zijn o.a.; auto focus lenzen, met automatische scherpstelling, vari focus lenzen, om op het juiste voorwerp ingezoomd te blijven, auto iris lenzen, met automatische lichtcompensatie zorgen voor de juiste hoeveelheid lichtinval.
Deze lenzen zijn op alle door ons te leveren industriële camera’s te monteren.
Kortom wij bieden u een oplossing afgestemd op uw specifieke wensen en situatie.

Buitenbehuizingen.

Verwarmde behuizingen Vandalisme bestendige behuizing

Om onze camera’s buiten te gebruiken worden deze gemonteerd in de zgn. verwarmde buitenbehuizing.
Hierin wordt de camera gemonteerd met tevens de juiste lens.
Ook maken wij gebruik van vandalisme bestendige behuizingen. Alle behuizingen zijn verwarmd en spat water dicht. Zodat zowel zomer als winter de hierin geplaatste camera’s te allen tijden een goed beeld kunnen geven.

Monitoren.

CRT monitoren TFT Flat screen Monitor

Binnen onze monitoren lijn heeft u de keus uit een complete range, van 9” t/m 21” inch, conventionele CRT monitoren en alsmede TFT flat screen monitoren.

Opname apparatuur.De kwaliteit van een camera observatie systeem is zo sterk als de zwakste schakel. Daarom biedt Veilig Ondernemen Nederland u een uitgebreid assortiment digitale recorders.
Ook wel “hard disk “recorders genoemd.
U heeft de keus uit 4, 6, 9 of 16, kanaals-recorders, waarop maximaal 4, 6, 9 of 16 camera’s kunnen worden aangesloten.
Afhankelijk van de grootte van het systeem en de door u gewenste opname duur bieden wij u de keuze uit recorders met een opslagcapaciteit van 40, 80, 160, 320, 600 GB ( giga bite).
Onze beveiligingsadviseurs adviseren u graag over de mogelijkheden.
In dien gewenst kan per recorder een separaat keyboard worden geleverd uitgevoerd met een joystick zodat u de camera’s onafhankelijk van elkaar kunt bedienen.
Een groot voordeel van deze recorders is dat deze ook geplaatst kunnen worden in uw computernetwerk, met deze optie kunt u de beelden, met de bijgeleverde software, op elke pc in uw netwerk weergeven.

Netwerk mogelijkheden.Zoals al eerder genoemd kunnen wij uw digitale recorder in uw netwerk plaatsen.
U krijgt dan de beschikking over software welke op de pc wordt geïnstalleerd en in uw computer netwerk worden aangemeld. Met onze digitale recorders is het mogelijk vanaf elke plaats ter wereld uw beelden te bekijken danwel te downloaden.
Onze beveiligingsadviseurs adviseren u graag over de mogelijkheden.

Specials.

Verborgen camera’s

Camera’s kunnen worden gemonteerd in een brandmelder of inbraakdetector.
Op deze manier kunt u onopvallend waken over uw eigendommen.

Speed dome camera’sDeze camera’s zijn te bedienen met het keyboard van een digitale recorder. U kunt de camera’s op afstand bedienen en de camera laten draaien en in en uit zoomen. Een perfecte oplossing voor het actief werken met uw camera observatiesysteem.

Kleine discrete camera’s

Ter grootte van uw handpalm. Een volledig geïntegreerde camera, die deels opvallend en deels onopvallend geplaatst kan worden.Tot slot.

Onze mogelijkheden binnen de industriële camera observatiesystemen zijn erg breed, voor een gedegen advies op maat willen wij u dan ook graag van dienst zijn.

Neem daarom contact op met een van onze gespecialiseerde adviseurs.