MISTGENERATOR

Nieuwe vorm van inbreken vraagt om nieuwe beveiligingsoplossingen!
Bescherm uw eigendommen door inbrekers het zicht te benemen!Klik hier voor een korte video impressie van onze mistgenerator

Natuurlijk heeft u uw kostbare eigendommen op de zaak beschermd en uw beveiligingsmaatregelen getroffen. Steeds vaker merken ondernemers echter dat inbrekers een nieuwe manier van inbreken hanteren, DE SNELKRAAK. Deze nieuwe wijze van inbreken neemt serieuze vormen aan. De inbraak duurt maar enkele ogenblikken waarbij de inbrekers zich met veel geweld toegang tot het pand verschaffen. Bij een snelkraak wordt vaak aanzienlijke schade aangericht aan het pand en de inboedel. Door deze professionele manier van inbreken blijken conventionele beveiligingssystemen soms onvoldoende, want de tijd die de politie nodig heeft om ter plaatse te gaan, is voor de inbrekers vaak voldoende voor een succesvolle snelkraak.

Veilig Ondernemen Nederland biedt u daarom een uniek systeem dat in no-time élke ruimte vult met een ondoorzichtig mistgordijn. Een mistgordijn dat elk zicht beneemt. En daarmee voorkomt dat inbrekers er met uw waardevolle goederen of de kluis vandoor gaan!

De mistgenerator is in staat om kleine en grote ruimten snel te vullen met een ondoorzichtige mist. Van kantoor en winkel tot een magazijn. Z'n capaciteit van 28 m3 per seconde staat garant voor alert optreden. De mistgenerator wordt aangesloten op ons beveiligingssysteem, zodra het alarm afgaat, vult de ruimte zich gedurende 18 seconden met mist. De dichtheid van de mist beneemt onmiddellijk elk zicht. Het snel meenemen en afvoeren van de buit is hierdoor onmogelijk geworden. En als kwaadwillenden zich al toegang hebben verschaft tot uw pand, is het zelfs niet meer mogelijk om de uitgang te vinden! Het mistgordijn blijft gedurende twintig minuten na het afgaan van alarm hangen. Die tijd is ruim genoeg om in te grijpen.

Geen rook maar mist
De mistgenerator verspreidt mist met een aangename mintgeur. Door deze geur is het direct duidelijk dat het gaat om mist en niet om rook van een brand. De mist is volkomen onschadelijk en veilig voor mens, dier en apparatuur. Als de mist eenmaal is opgetrokken, is er niets wat nog herinnert aan het incident. De mist laat geen sporen na.

Mist én sirene tegelijk
Wat het effect van de mistgenerator verder vergroot, is de ingebouwde sirene. Tegelijkertijd met de mistuitstoot klinkt er een luide toon van maar liefst 105 dB. Ook dat draagt ertoe bij dat inbrekers compleet gedesoriënteerd raken.
Uw bezittingen zijn dus dubbel beschermd.

Optimale veiligheid door koppeling met onze meldkamer
De mistgenerator is verbonden met uw beveiligingsysteem en aangesloten op onze meldkamer. Als de mistgenerator in werking treedt, wordt er naast een inbraakmelding, direct een alarmmelding “mistgenerator in werking” naar de meldkamer verzonden. De meldkamer neemt terstond actie naar de bewakingsdienst, waarschuwingsadressen en politie. Tevens wordt de brandweer in kennis gesteld om te voorkomen dat de brandweer voor niets uitrukt.

Compact en discrete vormgeving
De mistgenerator wordt alleen in die ruimten geplaatst waarin uw waardevolle bezittingen staan. Het apparaat zelf is compact van afmetingen en heeft een discrete uitvoering, zodat hij amper opvalt. Bewegende onderdelen ontbreken, zodat de bedrijfszekerheid hoog is. Om een optimale werking te garanderen, wordt uw mistgenerator eenmaal per jaar gecontroleerd samen met uw beveiligingssysteem. Door de geïntegreerde power save en z'n goede thermische isolatie blijft het energieverbruik uiterst laag. En het apparaat controleert zelf het interne vloeistofniveau. Zelfs als de stroom uitvalt kunt u op zijn werking vertrouwen!

Onze beveiligingsadviseurs vertellen u graag meer over de mogelijkheden.
Neem contact met ons op voor een vrijblijvend beveiligingsadvies.