COMPARTIMENTERENDE BEVEILIGINGSMAATREGELEN

Als alternatief voor "zware" bouwkundige beveiligingsmaatregelen kan vaak worden volstaan met compartimentering; het onderbrengen van attractieve goederen in een apart compartiment.

In het compartiment worden de meest attractieve zaken en goederen extra beveiligd, terwijl voor de rest van het gebouw kan worden volstaan met een lager niveau van bouwkundige beveiligingsmaatregelen. In veel gevallen leidt dit, in combinatie met elektronische beveiligingsmaatregelen tot een optimale vorm van inbraakbeveiliging.

Ook een kluis of inbraakwerende kast geldt als compartiment, mits deze volgens de inschaling van de Stichting Kwaliteitsbeoordeling Brandkasten (S.K.B.) geschikt bevonden is voor de op te bergen waarde. Het is uiteraard niet de bedoeling dat de inbrekers al te makkelijk aan de haal kunnen gaan met de complete kast of kluis.

Ook voor het opbergen van laptops hebben wij een uitstekende oplossing in de vorm van één- of meervaks laptop kluizen. Daarnaast leveren wij ook kluizen voor het veilig verankeren van uw fileserver.

Ook voor inbraak- en brandwerende kluizen bent u bij ons aan het juiste adres.