ELEKTRONISCHE BEVEILIGINGSMAATREGELEN

Het nemen van voorgaande maatregelen leidt uitsluitend in combinatie met elektronische beveiligingsmaatregelen tot het gewenste resultaat.

Zoals al eerder gezegd is het beveiligen van een pand maatwerk. Om te komen tot een juist beveiligingsadvies dient het te beveiligen object te worden beoordeeld op onder andere het inbraak- , brand- en/of overvalrisico.
Onze beveiligingsadviseur bepaalt aan de hand van de risicoklasse-indeling van het Nationaal Centrum voor Preventie (NCP) en de door u verstrekte gegevens, het risicoprofiel van uw bedrijf.
Het gevonden risicoprofiel vormt de basis van ons beveiligingsadvies, waarbij wij uiteraard rekening houden met uw specifieke wensen en omstandigheden.
Veilig Ondernemen Nederland levert betaalbare maatwerkoplossingen in beveiliging en is gespecialiseerd in de installatie en het onderhoud van elektronische Inbraak-, Brand-, Overvalbeveiliging, Camerabeveiliging en Toegangscontrole systemen. Onze Meldkamer draagt zorg voor een professionele afhandeling van de alarmmeldingen en eventueel verzorgen wij ook uw Alarmopvolging.
Ook leveren wij een uitgebreid assortiment Kluizen en en een aantal professionele Valsgelddetectoren voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Om de kwaliteit van de door ons geleverde systemen te onderstrepen leveren wij al onze elektronische beveiligingssystemen met 5 jaar volledige garantie d.m.v. de meest uitgebreide garantie van Nederland: het "Optima Forma Garantieplan".

Naast kopen kunt u uw beveiligingssysteem natuurlijk ook aanschaffen op basis het unieke concept "Beveiligen Zonder Investeren" d.m.v. het Veilig Ondernemen Nederland Securityleaseplan.

U kunt bij ons ook terecht voor reparatie en onderhoud van uw bestaande beveiligingsinstallatie of voor de aansluiting hiervan op onze meldkamer. Indien gewenst kunnen wij ook de alarmopvolging verzorgen.

Klik voor meer informatie op één van de bovenstaande producten of neem voor meer informatie en een gratis vrijblijvend beveiligingsadvies contact op met Veilig Ondernemen Nederland.