WELKOM BIJ VEILIG WONEN NEDERLAND

Welkom bij Veilig Wonen Nederland uw beveiligingsinstallateur van professionele elektronische draadloze beveiligingssystemen voor uw woonhuis.

Veilig Wonen in Nederland, het klinkt zo vanzelfsprekend, maar helaas is dat het niet. Nog steeds wordt Nederland geconfronteerd met een toename van de criminaliteit. Inbraken, berovingen, geweld, en diefstal zijn aan de orde van de dag.
Steeds vaker worden nederlandse burgers slachtoffer van een woninginbraak of woningbrand.
Misschien is het u ook al eens overkomen.

Iedereen maakt kans op inbraak of brand in de woning en diegenen die hiermee wel eens geconfronteerd zijn, kunnen erover meepraten. Inbraak of brand in de woning is een uitermate ingrijpende en emotionele ervaring. Het idee dat vreemden in de woning geweest zijn en niets onberoerd hebben gelaten is voor velen het ergst. Kostbaarheden en dierbaarheden zijn weggenomen en in veel gevallen laten de inbrekers een onbeschrijfelijke chaos achter.
Over de verwoestende gevolgen van brand hoeven wij u waarschijnlijk niets meer te vertellen.
Wellicht heeft u zich ook wel eens afgevraagd:

Is mijn woning wel voldoende veilig? Kan ik nog ongestoord op vakantie, van mijn avondje uit genieten, rusig slapen? Kan ik nog Veilig Wonen in Nederland?
Ons antwoord daarop is: ja dat kan, laat uzelf eens voorlichten door één van onze adviseurs.

De draadloze elektronische inbraak- en brand beveiligingssystemen van Veilig Wonen Nederland waken over de veiligheid van u, uw gezin en uw dierbaarheden.

Veilig Wonen Nederland is gespecialiseerd in het draadloos elektronisch beveiligen van uw woning op basis van het voor Nederland unieke concept " beveiligen zonder investeren ".
Een goede beveiliging hoeft dus absoluut niet duur te zijn.
Neem daarom nu maatregelen om het risico van inbraak in uw woning aanzienlijk te beperken en nodig één van de beveiligingsadviseurs van Veilig Wonen Nederland uit voor een gratis en vrijblijvend beveiligingsadvies op maat. Wij kunnen niet alleen het risico van inbraak in uw woning aanzienlijk beperken, maar ook het beperken van het risico van brand en overval is iets waar wij u graag meer over vertellen.

Onze beveiligingsadviseurs kunnen u niet alleen adviseren bij de aanschaf van een draadloze elektronische inbraak- en brandbeveiligingsinstallatie of één van onze andere beveiligingsproducten, maar staan ook uitgebreid stil bij de basis van een goede beveiliging, namelijk het nemen van Organisatorische, Bouwkundige en Compartimenterende beveiligingsmaatregelen.

Ook vertellen wij u graag meer over ons unieke beveiligingsconcept, "Beveiligen zonder investeren" en ons "Optima Forma Garantieplan" de meest uitgebreide garantie van Nederland.

Vanzelfsprekend worden onze systemen vakkundig gemonteerd en met een uitgebreide instructie aan u opgeleverd.
De monteurs van Veilig Wonen Nederland staan borg voor zekerheid en kwaliteit.


U wordt aangesloten op onze meldkamer voor de absolute zekerheid van een professionele afhandeling van alarmmeldingen bij calamiteiten situaties, zoals inbraak, brand, overval/paniek, spanningsuitval, sabotage etc.

Kijk eens rustig rond op onze site en neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend beveiligingsadvies op maat en een veiliger woning voor u en uw gezin.

Service auto Veilig Wonen Nederland  

Met vriendelijke groet,

Veilig Wonen Nederland
Postbus 455
2400 AL Alphen aan den Rijn

Ons verkoopkantoor is gevestigd aan:

Aarplein 22
Alphen aan den Rijn
Tel. 0172 – 49 70 20
Fax 0172 – 47 11 78
www.veilig-ondernemen.nl
info@veilig-ondernemen.nl