ONS BEDRIJF

Voorkoming en bestrijding van inbraak, brand, overval, diefstal en vandalisme wordt door de overheid steeds meer gezien als een verantwoordelijkheid van de burgers zelf. De gemiddelde inbreker wordt steeds jonger en gewelddadiger en de gebruikte hulpmiddelen steeds professioneler.
Daarom zijn veel woning bezitters in toenemende mate op zoek naar een betrouwbare partner, die de bovenstaande risico's op een efficiënte wijze kan beperken.
Wij zijn u en uw gezin graag met raad en daad van dienst.

Veilig Wonen Nederland is gespecialiseerd in de installatie en het onderhoud van onder andere elektronische Inbraak-, Brand- en Overval/paniek beveiliging. Onze Meldkamer draagt zorg voor een professionele afhandeling van de alarmmeldingen en eventueel verzorgen wij ook uw Alarmopvolging.
Ook leveren wij een uitgebreid assortiment aan Camerabeveiliging en Kluizen.

Wij bieden u een maatwerk oplossing voor het draadloos beveiligen van uw woning door middel van een persoonlijk advies, waarin uw woonsituatie centraal staat. Onze beveiligingsadviseurs geven u graag een vrijblijvend beveiligingsadvies over de wijze waarop u uw risico van inbraak, brand, diefstal en vandalisme kunt beperken.

Uiteraard zorgen onze beveiligingsinstallateurs voor vakkundige montage en staan wij garant voor een verzorgde installatie en een betrouwbare werking van uw nieuwe beveiligingssysteem. Dit onderstrepen wij met ons Optima Forma Garantieplan van 12 maanden!!

Een goede beveiliging hoeft niet duur te zijn. Veilig Wonen Nederland maakt uw veiligheid betaalbaar met het Veilig Wonen Nederland Securityleaseplan.

U kunt bij ons ook terecht voor reparatie en onderhoud van uw bestaande beveiligingsinstallatie of voor een aansluiting op onze meldkamer.