ELEKTRONISCHE BEVEILIGINGSMAATREGELEN

Het nemen van voorgaande maatregelen leidt uitsluitend in combinatie met elektronische beveiligingsmaatregelen tot het gewenste resultaat.

Zoals al eerder gezegd is het beveiligen van uw woning maatwerk. Om te komen tot een juist beveiligingsadvies dient de te beveiligen woning te worden beoordeeld op onder andere het inbraak- , brand- en/of overvalrisico.
Onze beveiligingsadviseur bepaalt aan de hand van de risicoklasse-indeling van het Nationaal Centrum voor Preventie (NCP) en de door u verstrekte gegevens, het risicoprofiel van uw woning.
Het gevonden risicoprofiel vormt de basis van ons beveiligingsadvies, waarbij wij uiteraard rekening houden met uw specifieke wensen en omstandigheden.
Veilig Wonen Nederland levert betaalbare maatwerkoplossingen in beveiliging en is gespecialiseerd in de installatie en het onderhoud van elektronische Inbraak-, Brand-, Overvalbeveiliging en Camerabeveiliging. Onze Meldkamer draagt zorg voor een professionele afhandeling van de alarmmeldingen en eventueel verzorgen wij ook uw Alarmopvolging.
Ook leveren wij een uitgebreid assortiment Kluizen.

Om de kwaliteit van de door ons geleverde systemen te onderstrepen leveren wij al onze draadloze elektronische beveiligingssystemen met 12 maanden volledige garantie d.m.v. de meest uitgebreide garantie van Nederland: het "Optima Forma Garantieplan".

Naast kopen kunt u uw beveiligingssysteem natuurlijk ook aanschaffen op basis het unieke concept "Beveiligen Zonder Investeren" d.m.v. het Veilig Wonen Nederland Securityleaseplan

U kunt bij ons ook terecht voor reparatie en onderhoud van uw bestaande beveiligingsinstallatie of voor de aansluiting hiervan op onze meldkamer. Indien gewenst kunnen wij ook de alarmopvolging verzorgen.

Klik voor meer informatie op de bovenstaande producten of neem voor meer informatie en een gratis vrijblijvend beveiligingsadvies contact op met Veilig Wonen Nederland.

Bekijk ook de demonstratie van de diverse draadloze beveiligingsproducten.