COMPARTIMENTERENDE BEVEILIGINGSMAATREGELEN

Als alternatief voor "zware" bouwkundige beveiligingsmaatregelen kan vaak worden volstaan met compartimentering; het onderbrengen van attractieve goederen in een apart compartiment.
In het compartiment worden de meest attractieve zaken en goederen extra beveiligd, terwijl voor de rest van de woning kan worden volstaan met een lager niveau van bouwkundige beveiligingsmaatregelen. In veel gevallen leidt dit, in combinatie met elektronische beveiligingsmaatregelen tot een optimale vorm van inbraakbeveiliging.

Ook een kluis of inbraakwerende kast geldt als compartiment, mits deze volgens de inschaling van de Stichting Kwaliteitsbeoordeling Brandkasten (S.K.B.) geschikt bevonden is voor de op te bergen waarde. Het is uiteraard niet de bedoeling dat de inbrekers al te makkelijk aan de haal kunnen gaan met de complete kast of kluis. Denk ook eens aan het opbergen van uw waardevolle bezittingen, belangrijke documenten, verzekeringspapieren, identiteitspapieren etc. in een inbraak-en brandwerende kluis.


Ook voor inbraak- en brandwerende kluizen bent u bij ons aan het juiste adres.